שיכחת שיחה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2016 | 21:23 | מאת: אפרת

היי, אמא שלי בת 60, בריאה. לפעמים עקב מצבי חרדה היא לוקחת לוריוון. לפני כמה ימים היא לקחה כדור ב-4 אחהצ. ב23:00 בן זוגה התקשר אליה והם ניהלו שיחה בה היא אמרה לו כל מיני דברים שלא אופייניים לה בכלל! (כינויי גנאי וכו..). למחרת הוא סיפר לה על תוכן השיחה והיא לא זכרה כלום ממנה, אפילו לא שהוא התקשר! חשוב לציין שהוא העיר אותה מהשינה והיא הייתה די רדומה. אבל עם זאת, אני קצת דואגת- האם קיימת אפשרות כזו שבנאדם לא זוכר שיחה שלמה שהתקיימה..? האם זה בעקבות הלוריוון או בשל העובדה שהיא ישנה שהוא התקשר..? כי שלחתי הודעה בפורום פסיכאטריה ושם נאמר שלוריון מפסיק להשפיע אחרי 6 שעות בבערך ולכןזה בטח קשור לשינה. בפורום פסיכיאטריה המליצו לי לקחת אותה לנוירולוג במידה וזה יחזור על עצמו.בנוסף, חשוב לציין שהרבה פעמים היא עונה לטלפון מתוך שינה וזו הפעם הראשונה בה היא לא זוכרת שהשיחה בכלל התקיימה, לרבות תוכן השיחה. כל זה וגם תוכן השיחה הלא אופייני לה בכלל מטריד אותי...אשמח לתשובה מהירה.. אני קצת מודאגת

לאפרת שלום, קל מאד לשכח שיחה שמתקיימת מתוך שינה עמוקה.אין זאת חייבת להיות תופעה עקבית. לוריוון עוזר (לישון עמוק ולשכח) -- לא צריך להתפס לזמן השפעה מוגדר. אם דואגת -- פני לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים