כאבי ראש כתוצאה מהפסקת שימוש באלטרול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2016 | 15:53 | מאת: טובה

שלום, מגיל צעיר סבלתי מכאבי ראש לעיתים קרובות וניסיתי מספר רב של טיפולים כולל טיפולים אלטרנטיבים שלא הועילו. בגיל 20 אובחנתי כסובלת מtention headec וקיבלתי כדור בשם אלטרול ששיפר לי את אכות החיים בצורה יוצאת מן הכלל והעלים את כאבי הראש כמעט לחלוטין. כיום, אני בת 32 ומתכננת כניסה להריון. ומבינה שהכדור אינו מומלץ במהלך הריון, לאחר התיעצות, הפחתתי בהדרגה את הצריכה עד שהפסקתי לחלוטין לפני כשבוע. מאז אני סובלת מאוד מכאבי ראש וכאבים בכל הגוף עד כדיי חוסר יכולת לתפקד. איני יודעת מה לעשות וכיצד לנהוג ואשמח לעזרה.

לטובה שלום, פני ליעוץ נוירולוגי, כדי לבחון אפשרויות שבטוחות למי שרוצה להכנס להריון, ולוודא שאין גורם חדש לכאבי הראש. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים