בחילות סחרחורת וחולשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2016 | 14:03 | מאת: עידו

שלום בן 29 בלי שום רקע רפואי.במשך כבר חודשיים יש לי גלים של בחילות קשות כולל הקאות בשעות הבוקר בעיקר. סחרחורת וכאבי ראש צדדים הרגשה של מלאות בראש ועייפות עיניים במהלך כל היום בדרך כלל יש ימים רגועים יותר ויש יותר גרועים, שלשולים שבאים והולכים.כמו כן יש לי יובש בפה לשון לבנה וריח רע מהפה היובש בעיקר בבוקר, קפיצות שרירים בכל הגוף לכמה שניות ולא כל יום , חולשה ועייפות כל היום מפהק , אינסומני ישן בערך 5 שעות ביום. התקפים האלה נמשכים בערך שבועיים וקורים כל שבוע וחצי -. עשו לי כל בדיקה אפשרית והכל יוצא תקין.. בדיקות דם 3 פעמים אנדוסקופיה וקולונסקויפה , תרבית צואה, תרבית שתן, תרבית לשון, הילקובקטר אולטרסאונד בטן עליונה תחתונה,צילום חזה ובדיקות לב. ביקור אצל אאג בגלל הסחורחורות הכל תקין גם מבחינתו, ביקור רופא עיניים גם תקין.. האם יתכן ומדובר בסימנים נוירולוגים? ויש צורך לפנות לרופא נוירולוג. .. או שזה משהו עם מערכת העיכול.. מאוד מותש מזה כבר. אשמח לעצה. תודה

לעידו שלום, האפשרויות רבות, ואין זה מן התבונה לפרטן בפורום זה. גש להדבק בדחיפות על ידי פנימאי טוב, ואם יוודא שאין כל סיבה בתחום הרפואה הפנימית פנה ליעוץ נוירולוגי. יתכן שעובר את הרף שמצדיק בירור באשפוז, כי חלק מן האפשרויות דורשות מענה זריז. פנה לבית חולים אוניברסיטאי קרוב. בברכת בריאות. כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים