קפיצות שרירים וזרימה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2016 | 11:04 | מאת: א

שלום אני מזה שלושה חודשים סובל מקפיצות בשרירי הרגליים ותחושה לא נעימה של כמו זרמים ברגליים בנוסף מידיי פעם קפיצות באזורים שונים אבל כל הזמן ברגליים ללא הפסקה עשיתי בדיקות דם ck ויטמינים מגנזיום ועוד הכל תקין בנוסף עברתי emg גם חשמל וגם מחט לשריר הכל יצא תקין .שאלתי האם יכול להיות שזה נורמלי ולא מסוכן בהמשך?ואם זה לא מחלה איך ניתן לעצור את התופעה זה לא נותן מנוח?האם יש טיפול בכדורים לתופעה?תודה

ל-א' שלום, אנא פנה עם תוצאות בדיקותיך לרופא שהזמין אותן, כדי שיפוענחו בקונטקסט, יבחן את ההקשר של הופעת תסמיניך, וייעץ בהתאם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים