כאבים בגשר האף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/05/2016 | 10:37 | מאת: מיכל

שלום רב לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בגשר האף שמשליכים גם על העיניים, מצח וראש. הם התחזקו למצב ממש חריף. אני לוקחת פרדניזון לאחר ניתוח והפנים נפוחות. נשלל לי סינוסיטיס עי צילום סיטי שבדק רופא אאג. לקחתי אנטיביוטיקה וכאמור אני על סטראודים ועדיין הכאב לא עובר. באנטיביוטיקה היתה הקלה אך העניין לא עבר. במגע או מסאג הכאב רק מתגבר. התחלתי לחשוב שאולי הנפיחות קשורה לעניין ולוחצת לי על עצב. יכול להיות? ואם לא איפה לחפש את מקור הבעיה ?

למיכל שלום -- אין דרך להשיב בלי לראות ולבדוק. פני לרופאך. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים