כאבים בלחיצה בקרקפת וחרדות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/05/2016 | 13:06 | מאת: ניב

שלום ד"ר אני בן 21, סובל רבות מהתקפי חרדה ולחץ וסטרס. אני בחור מאוד לחוץ, ועם הזמן התחילו לי כל מיני ספטומים של חוסר תחושה כזאת בגוף, כלומר אני כן מרגיש את מה שאני עושה או נוגע, אבל כאילו התנועות הן על אוטומט, כאילו אני לא מרגיש שיש לי באמת ידיים, רגליים וגפיים, צוואר שמחזיק אותי, אבל בהחלט יש לי שם תחושה. הלכתי לנוירולוג סיפרתי לו על זה, הוא עשה לי כל מיני בדיקות קטנות עם מקל מסויים לבדוק אם אכן יש תחושה, והכל יצא תקין. הסברתי לו על החרדות והוא אמר שזה נורמלי לגבי החרדות, אותו דבר גם לכבי הקרקפת שלי שהם הגיעו כתוצאה מלחץ רב שנים. עכשיו לשאלתי, האם הגיוני שיש לי כאבים בקרקפת בלחיצה , הם עוברים מידיי פעם וחוזרים שוב, אבל תמיד ישנם. מגיל 18 יש לי כאבים. נגיד ואניח קוביית קרח על הקרקפת זה ישרוף לי ממש ויכאב לי. כאילו חטפתי מכה בראש. מה דעתך ד"ר ?

אלה שאלות להמשך יעוץ פרטני עם הנוירולוג. האם פסיכיאטר מעורב במזעור השפעת חרדותיך? בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים