הפרעות שינה וקפיצת שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/05/2016 | 12:57 | מאת: קארין

הייתי אצל הנורולוג ושלח אותי לבדיקת emg ויש לי תשובה אך התור אצלו רק בעוד חודש ודואגת כי נראה משהו לא תקין בבדיקה אנא ממך תאמר לי מה התוצאות ואם זה מסוכן או דחוף או שזה בסדר לחכות.normal nerve conduction findings.emg findings are suggestive for right l5-s1 radiculopathies

לקארין שלום, ראוי שיפרש הנורולוג ששלח לבדיקה. אם התור משתהה -- פקססי אליו התוצאה ובקשי התיחסותו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

26/05/2016 | 11:37 | מאת: קארין

שאלתי בקופת חולים על אפשרות להעביר פקס נאמר שהרופא שלי בחופשה האם תוכל בבקשה לתת לי מענה לשאלתי בבקשה מודאגת

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים