צלום ראש שוכח רבות מאבד זכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/05/2016 | 11:20 | מאת: שלמה קרסל

שלום פרפס יקר. אני בן 67 כוכרתי מאוזן וסובל ממחלות שונות של טרשת,חסימת כלי דם ומחלות לבשלחו אותי לעשות mri .להלן התשובה.האם אני בבעיה?האם זה דורש טיפול? תודה על תשובתך שלמה [email protected] מור-מאר בע"מ, רח' התע"ש 20 כפר-סבא 44425 [email protected]* www.mormar.co.il * 09-7656845 : 09-7663862 * פקס * טל: 1-700-700-277 -חסוי אישי- שרותי בריאות כללית מחוז הדרום זליוונסקי 6 אתר: תאריך: 06/05/2016 סימוכין: 2020249 לכבוד: קרסל שלמה הרופא המטפל 12 מאיר מספר בית: מספר דירה: כפר סבא הנדון: קרסל שלמה ת"ז 002405686 להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המוח: במישור סאגיטלי, אקסיאלי וקורונלי, T1, T2 בשקלול SE, TSE, FLAIR, FFE הסריקה בוצעה בטכניקת כולל הזרקת גדוליניום. פרטים קליניים: ירידה קוגניטיבית. המעבר הקרניו-צרביקלי, גזע המוח, הגשר והמוחון שמורים. החדר הרביעי במיקום ומימדים תקינים. בחתכים העל-טנטוריאליים מודגמים חדרי המוח והמרווחים התת-עכבישיים מורחבים במידה בינונית. מוקדי אות היפראינטנסים פריונטריקולרים כולל באיזור תלמי הימני נראים על רקע שינויים וסקולופתיים. אין האדרה פתולוגית ע"י גדוליניום. עיבוי רירית בסינוס המקסילרי השמאלי. התעבות פוליפואידית בסינוס מקסילרי ימני. בסיכום: שינויים וסקולופתיים עם הרחבה קלה עד בינונית של חדרי המוח וחלליו. הוקלד ע"י: בתודה על ההפניה ובברכה, דר' אילנה אבן מומחית ברדיולוגיה אבחנתית מ.ר 19860 מ.ר.מ 15364 מדמון כ התשובה עברה הגהה בחתימה ממוחשבת. מסמך זה מכיל מידע מוגן הרשום במאגר מידע לפי חוק הגנת הפרטיות , המוסרו שלא כדין עובר עבירה.

מחבר:פרופ' כרמל ערמוןתאריך:22/5/2016שעה:22:42 למר קרסל שלום, הסבר פענוח בדיקת MRI ראוי שיעשה על ידי הרופא שהזמין את הבדיקה, תוך התבוננות משותפת בדימות עצמה. הבא אתך דיסק לבקור חוזר אצל מי שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים