מנינגיומה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/05/2016 | 15:06 | מאת: עדי

שלום. בת 35 ברקע תלסמיה מינור, לאחר לידה.לפני כשבוע חוויתי מעין העלמות שדה ראיה מימין והופעת עיגול כסוך למשך 15 דק.בדיקת ראיה ונוירולוג במיון יצאה תקינה. לא בוצע סיטי אך בוצעה בדיקת mri. תוצאותיה: מודגמת האדרה של איזור הדורה צמוד לעצם ספונאידלית מימין, ממצא חשוד למנינגיומה המודגם בחתכים קורונלים ובחתך סגיטלי. חשוד לתהליך מנינגיומה כולל בזווית העין מימין כאשר עצבי הראיה אינם מואדרים. אשמח לעזרה בפענוח , השלכות וטיפול היות והתור לנוירוכירורגיה רק בעוד כמעט חודש. תודה רבה!

לעדי שלום הסבר פענוח בדיקת MRI ראוי שיעשה על ידי הרופא שהזמין את הבדיקה, תוך התבוננות משותפת בדימות עצמה. הבאי אתך דיסק לבקור חוזר אצל מי שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים