גלי הלם בעקב - האם חששותיי מוצדקים?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/05/2016 | 12:27 | מאת: דוד

לפני 3 שנים הייתה לי שלבקת חוגרת בירך ימין, ומאז יש לי נוירופתיה בכף של אותה רגל, ובמיוחד כאבים בקרסול במצב פלקס. אני לוקח ליריקה. האורתופד אבחן שהסיבה טנדנייטיס אכילס. הוא רשם לי Xefo 8m טבליות למשך 10 ימים והמליץ טיפולים בגלי הלם. אני חושש מלקחת גלי הלם, שלא יוסיפו נזק לעצבים הנחלשים של העקב, האם החשש שלי מוצדק ואם פיזיותרפיה עם אולטראסאונד עמוק היא אלטרנטיבה מספקת?

לדוד -- אנא הפנה שאלותיך לאורטופד שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים