פגיעה בעצב המדיאני לאחר שבר בהומרוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/05/2016 | 12:38 | מאת: אודי

לפני חודשיים וחצי שברתי את הזרוע הומרוס מיד שאפט .מטופלת אצל מומחה כתף ופיזיוטרפיה .מאז יש בעיה תחושתית ומוטוריות בפיזור של העצב המדיאני בכף היד .הרופא כתף אמר שהעצב נלחץ או נמתח ויקח זמן .בבדיקת הולכה עצבית העצב המדיאני לא מגיב .מה ניתן לעשות כי זה מטריד ומקשה על תפקוד.תודה

לאודי שלום, צריך לבדוק אותך כדי לענות על שאלותיך. כולל תוצאות בדיקות הולכת העצב המפורטות. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. לחליפין פנה לנוירולוג דרך קופת החולים שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים