עקצוצים ברגל שמאל שהתחילו לאחר הליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/05/2016 | 12:59 | מאת: פאני

שלום, לפני יומיים הלכתי לטייל באיזושהי שמורת טבע, ובאמצע ההליכה הרגשתי מעין עקצוצים ב- ''רווח'' בין הבוהן ברגל שמאל. חשבתי שזה זמני ושזה יעבור, אולם עברו יומיים ואני עדיין מרגישה עקצוצים כשאני הולכת (יש לציין שקרה לי משהו דומה בשנה שעברה, אבל זה עבר יחסית במהירות). אני ממש מפחדת. האם זה יכול להיות משהו מסוכן? והאם זה יעבור? תודה מראש.

לפאני שלום, כדאי לפנות לרופאיך המטפל להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים