לחץ נוראי בראש בחלק האחורי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/04/2016 | 11:24 | מאת: איילה

שלום. לפני כארבעה חודשים התחילו לי תופעות של סחרחורות, בחילות, חולשה, (בערך כחודש לאחר נטילת נורטילין במשך כשנה וחצי לתופעה של תחושה של גוש בגרון והפסקתי ליטול את הכדור מאחר ורציתי לנסות להיכנס להיריון ולא ניתן היה להמשיך ליטול את התרופה). בוצעה בדיקת סיטי, MRI עמוד שדרה גבי וצווארי ובדיקת EMG והכל יצא תקין. כמו כן בוצע CT לב וריאות וגם נמצא תקין. הומלץ לי ללכת לפסיכיאטר בשל חשד שמדובר בחרדה. התחלתי ליטול ציפרלקס במשך כחודש וחצי והמצב ממש החמיר כל יום לחץ נוראי בראש מהרגע שאני קמה בבוקר ואי שקט. הוחלט להפסיק את הטיפול בשל כך. הייתי 3 שבועות בלי הכדור והלחץ בראש מאחורה כמו חגורת לחץ כזו על הראש ליווה אותי כל יום מהרגע שהייתי קמה ועד הרגע שהייתי הולכת לישון. הוחלט לנסות טיפול בכדור חדש סימבלטה ובהתחלה באמת הלחץ פחת אך לאחר כשלושה שבועות הוא חזר שוב ורק קסנקס היה מרגיע לי את זה קצת. חשוב לי לציין שלפני נטילת הכדורים הנ"ל לא היה לי דבר כזה של לחץ כזה בראש שמונע ממני לתפקד ואי שקט. לפעמים יש לי גם התכווצויות וצמרמורות בראש וכמו פעימות בראש. השאלה שלי היא כזו, יכול להיות שנטילת הכדורים הם אלו שגרמו לזה וזה נזק בלתי הפיך? האם ייתכן שזה באמת מחרדה ומתח ולא בעיה נירולוגית אחרת שעדיין לא נבדקה? אודה לחוות דעתך. אני ממש מיואשת וחסרת אונים וכבר לא יודעת מה לעשות. אודה להתייחסותך.

לאיילה שלום, תצטרכי לפנות לקבלת חוות דעת נוירולוגית פרטנית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים