הדמיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/04/2016 | 22:56 | מאת: אלי

האם הדמיה בct בלי ניגוד מס9יק טובה לאתר דימום מוחי קל? או שחייבים mri . או שמה שחשוב זה העלמות התסמינים שהביאו לחשש שזה שטף דם קטן ? יש פגיעה בשווי משקל ותנועה. מדובר באדם מבוגר שסובל מתת קרישה בדם בעבר היה סטרוק קל עיוות קל בפה הדבור חזר במלואו. השאלה האם להתעקש על mri מוחי? באיזה מצב כדאי להתעקש? שאלתנו השניה אקו דופלר שעורקי הצוואר זו בדיקה שתאבחן את ההסבר לבעיה? ואם יש בעיה אז איזה טיפול יש לזה? או שבסופו של עניין מה שחשוב זה העלמות התסמינים המפריעים ושמירה על מדדים תקינים לחץדם וסוכר וכו. רב צודות

לאלי שלום וברכה, מספר רב של שאלות, שהמקום לענות להן הוא יעוץ נוירולוגי פרטני, לאחר שמי שמדובר בו רואיין ונבדק, תוך התיחסות למכלול הרשומות הקימות. תוכל לפנות עם שאלות אלו לנוירולוג שמטפל באביך. אם ברצונך שחוות דעת שניה, אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות וחג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים