מה לבדוק?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/04/2016 | 10:51 | מאת: מקור הבעיה

אבי בן 80 סובל באופן תפאומי מחוסר יציבות בתנועה. יום קודם הוא קיבל זריקת קורטיזון ליד ולקח גם השתמש במוסקול לגב. האם יתכן ששתי התרופות גרמו לתחושת חוסר יציבות ? בעבר קיבל צרוף זה ולא היו תופעות כאלה. במיון עשו סיטי מח רגיל לא נמצא דימום מוחי. מה יכולה להיות הסיבה לחוסר היציבות? השפעה תרופתית זו או דימום מיקרו במח ? בעבר היה לו דימום מוחי קל בצרבלום שגרם לתופעה כזו רק עם הקאות ועיוות פה. שיצא ממנו. לאיזה כיוון ללכת נוירולוגי או כלי דם עורקי צוואר דופלר. זה הכיוון שהציעו לבדוק. תחושה שאין פתרון. תודה

למקור הבעיה שלום רב, המצב מורכב כי שי סכנת דימום ויש סכנת שבץ איסכמי (על רקע אי אספקת דם), וישנם גורמים רבים נוספים לאי יציבות. כדאי להבדק על ידי נוירולוג בהקדם. בברכת בריאות וחג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים