האם נטילת ריטלין מזיקה למי שאין בעיית קשב וריכוז ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/04/2016 | 13:19 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בכיתה יא ואמורה לעבור השנה מבחני בגרות. היא נמצאת במעקב נוירולוג ילדים מגיל 10 והוא מאז ומתמיד שלל בעיית קשב וריכוז. האם נטילת ריטלין (על מנת לשפר ציוני הבגרות) במקרה שלה יכול להזיק ? תודה מראש

ליעל שלום, מכיון שבתך נמצאת במעקב נוירולוג - עדיף להתיעץ אתו, כי הרי הוא יודע את מצבה של בתך, ויכול להערית את הסכונים באופן יותר מדויק ופרטני. עצם הנושא --- נטילת ריאטלין לשפר בצועים על ידי מי שאינו סובל מהפרעת קשב או בעייה כגון נרקולפסיה ודומיה --- שאלה שיש עליה דעות לכאן ולכאן, כאשר גם הנוטים לתמוך בכך שמים סייגים לגבי שמוש על ידי מי שטרם מלאו לו 18. בברכת בריאות וחג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים