בעיות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/04/2016 | 23:53 | מאת: רוני

חמישי לפני שבוע וחצי התחיל לי כאב בכף רגל שמאל שגרם לי לצליעה. הלכתי לרופא ביום שישי למחרת. הרופא אמר שיש לי דלקת, הביא לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לעשות בדיקות דם ושתן עוד שלוש שבועות. במוצש לפני שבוע התחיל לי כאב חזק ברגל ימין, שם אין לי מוגלות, פשוט כואב לי מאוד חצי מהרגל, בעצמות כבר שבוע... הכאב ברגל שמאל עבר. מה שקורה לי עם הרגליים מתלווה להרבה מאוד דברים שקורים לי בתקופה האחרונה... יש לי סחרחורות לעיתים קרובות כתוצאה מאיבוד שדה ראייה פתאומי, חולשה ביד ימין- אין לי כוח לפעמים להרים את היד אפילו, עייפות- הולכת לישון בזמן האחרון בשמונה בערב, גדל לי פצע מוגלתי בעצם הזנב, כאבי אוזניים חזקים, קליקים בלסת, דם בשתן. לא סיפרתי לרופא הכל כי זה נשמע פשוט לא אמין ולא הגיוני... אבל ההרגשה אצלי לא טובה... אני ממש דואגת כי אני רק בת 26... מה זה יכול להיות? כתבתי בפורום אחר ונרשם לי כי עליי לשלול בעיה נוירולוגית. אודה להסבר מה תכלול הבדיקה? חשוב לי לאמר שאני מפחדת מרופאים ומרפאות, משתדלת מאוד לא ללכת והולכת רק כשאין ברירה לכן הסבר לגבי הבדיקה הנוירולוגית יעזור לי מאוד בפאן הנפשי. תודה רבה.

לרוני שלום, אנא פני לחדר המיון הקרוב למקום מגורייך ודווחי על כל הממצאים שתארת. אל תשמרי ממצאים לעצמך, כי אז אין אפשרות להתיחס אליהם. יש חשש להחמרה במצבך, והיר את מתארת דלקת ברגל + פצע מוגלתי בעצם הזנב + תופעות נוספות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

17/04/2016 | 10:43 | מאת: רוני

מדוע רשמת שיש חשש להחמרה במצבי? מה לדעתך יש לי? האם לדעתך מדובר בבעיה נוירולוגית? מה הבדיקות יכללו?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים