שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/11/2012 | 18:40 | מאת: טל

שלום רב, מזה כשלושה שבועות אני מרגיש חולשה סחרחורות באות ונעלמות, אני מתעייף מהר, תחושה מוזרה כמו כבדות בראש צד ימין, כמו כן כבדות לאורכו של כול הגוף צד ימין (כאילו משהו מושך אותי לצד ימין) אתמול היו עקצוצים בחציו הימני של הלשון. שבוע שעבר הייתי מאושפז במחלקה נויירולוגית עשו לי סיטי שיצא תקין פרט לבלט דיסק אחורי C6-C7 וימני בינוני עם לחץ קל על השק הטקלי ומוצא השורש מימין. לאחר מכן עשו לי MRI מוח + ע"ש צווארי והתוצאה הייתה במוח: "בסדרת FLAIR הודגם מוקד היפראינטנסי קטן בקורפוס קלוזום משמאל בצמוד לדופן של החדר הלטרלי השמאלי. בסדרת DWI קיים רושם למוקד היפראינטנסי קלוש באזור. משמעות הממצא איננה ברורה, יתכן מוקד לא ספציפי". - אני לא מבין מה יש לי. ולגבי הצוואר - אותה תשובה של הסיטי. אשמח אם תסביר לי את התשובה של הMRI מוח. תודה

19/11/2012 | 08:13 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אין טעם להסביר ממצאי הדמיה, הם לא דרמטיים. אבל לא ניתן להוציא מסכנות בלי לבדוק אותך. כדאי להיות במעקב אצל נוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים