איתור רופא נורולוג מומחה במכבי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/08/2011 | 00:34 | מאת: סאי

אשמח מאד אם תוכל להנחות כיצד מאתרים במכבי רופא ניורולוג שמתמחה ומתמצה בתחום CIDP כדי להגיע אליו כרופא שיטפל בבני במסגרת הקופה. כי הבנתי שיש חשיבות רבה להבנה של הרופא בתחום מבחינת סוגי הטיפולים שלהם זקוקים בנושא הטיפולי. תודה מראש סאי

20/08/2011 | 21:02 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, סאי מי ועל סמך מה עשה את האבחנה?

21/08/2011 | 00:25 | מאת: סאי

שלום רב האבחנה הינה עדיין בגדר השערה. לפני כמעט שנה לפני סיום השרות הצבאי כלוחם הוא יצא לריצה מאומצת מאד וחווה תחושת חולשה ברגליים עבר EMG ראשון בו אובחנו תוצאות בעיתיות אולם רופאה צבאית שלחה אותו לבדיקה חוזרת בבית חולים אחר והתוצאה היתה "הכל תקין....ואכן כל התחושות נעלמו והוא חזר לתפקוד.לפני כחודש יצא שוב לחוצה ישראל מאמץ פיזי מטורף של ק"מ והתוצאה : "בני היה מאושפז שבועיים מתוכם שבוע ללא יכולת ללכת /חולשה ברגליים/חוסר ברפלקסים ועוד...הוא עבר את כל הבדיקות האפשריות כולל ניקור MRI CT בדיקות EMG מקיפות והמקנה היתה היות וזה אירוע שני טיפול בפלזמה פרזיס 5 טיפולים שהעמידו אותו שוב בחזרה לגמרי. יצאנו הביתה מביה"ח עם הוראה להיות במעקב בלבד במרפאות החוץ וזימון תור לEMG בעוד חודשיים... מדוע השאלה ???? אני רוצה רופא של מכבי נייורולג שמתחמחה בתחום כדי שיהיה לו אל מי לפנות

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים