אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום נוירולוגיה - מבוגרים

בפורום נוירולוגיה - מבוגרים נעסוק במערכת העצבים, מחלות נוירולוגיות, דרכי בירור, טיפול ומניעה.

אשמח לענות ולהגיב על כל שאלה שתתקבל בנושא בעיות נוירולוגיות של מבוגרים.

בכבוד רב,
דר' בוריס שיכמן
להמשך...
פרופסור כרמל ערמון
פרופסור כרמל ערמון
פרופ' כרמל ערמון מנהל מאז פברואר 2013 את המחלקה הנוירולוגית במרכז הרפואי אסף הרופא בראשון לציון, בית חולים אוניברסיטאי של הפקולטה לרפואה ע"ש סקלר באוניברסיטת תל אביב. פרופ' ערמון סיים את למודי הרפואה בטכניון, חיפה, והתמחה בארצות הברית בנוירולוגיה ב-Mayo Clinic, ובנוירופיזיולוגיה קלינית ב- Duke University Medical Center. הוא למד ועבד מעל 28 שנים בארצות הברית. פרופ' ערמון בעל תעודת מומחה בנוירולוגיה בישראל ובארצות הברית, ובעל תעודות מומחיות-משנה של ה- American Board of Psychiatry and Neurology בנוירופיזיולוגיה קלינית, שבץ, שינה, רפואה נוירומוסקולארית ואפילפסיה. פרופ' ערמון חבר באגודות מקצועיות רבות, בכללן האיגוד הנוירולוגי הישראלי, ה- American Academy of Neurology וה- American Neurological Association. פרופ' ערמון מתעניין בטיפול בחולים מאושפזים ואמבולאטוריים וביעוץ למשפחותיהם, השתתף במחקרים קליניים רבים, פרסם מאמרים, סקירות, ופרקים בספרות המקצועית, וכתב עלון יעודי לחולים במחלת עצבים ושרירים חסוכת-מרפא (ALS) המסביר את המחלה ואת אפשרויות הטיפול בה בשפה שווה לכל נפש. פרופ' ערמון ישתדל לתת מענה קצר לכל הפונים אליו באתר זה.
חיפוש מתקדם
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
21/06/12 18:35
רופא נוירולוג קבע שאני סובלת מטרגימינל נאורלגיה לפי הסימנים שנתתי קי קבלתי טגרטול שמאוד עזר בזמן הטיפול. כעבור כשנתיים טגרטול כבר לא עזר וקבלתי ליריקה שגם לא עזרה. כעת אני מקבלת גאבאפנטין 300 חמש פעמים ביום ועדיין יש לי כאבים בפה בלשון בשיניים קשה לי לצחצח אני חורקת שיניים ומנסה להמשיך. זה לא הפתרון בקשתי mri נוסף כדאי לקבוע מהיכן הכאב ואני נענת בשלילה. בבדיקה הראשונה נקבע שאין לי גידול בתעלת השמע והשמיעה שלי טובה לדעתי יש לחפש היכן הבעיה. מה עושים מלבד מרפאת כאב. תודה רינה
מצילע להוסיף את BACLOSAL. כדאי לפנות למרפאת כאב ונוירוכירורג.
חיפוש מתקדם