בודק הסימפטומים


RE: טרגימינל נאורלגיה
מחבר:ד"ר בוריס שיכמן
תאריך:27/6/2012
שעה:07:32
מצילע להוסיף את BACLOSAL.
כדאי לפנות למרפאת כאב ונוירוכירורג.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
(מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום)
כותרת:  
תוכן ההודעה:
עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל מדוקטורס ו/או זאפ גרופ
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
21/06/12 18:35
רופא נוירולוג קבע שאני סובלת מטרגימינל נאורלגיה לפי הסימנים שנתתי קי קבלתי טגרטול שמאוד עזר בזמן הטיפול. כעבור כשנתיים טגרטול כבר לא עזר וקבלתי ליריקה שגם לא עזרה. כעת אני מקבלת גאבאפנטין 300 חמש פעמים ביום ועדיין יש לי כאבים בפה בלשון בשיניים קשה לי לצחצח אני חורקת שיניים ומנסה להמשיך. זה לא הפתרון בקשתי mri נוסף כדאי לקבוע מהיכן הכאב ואני נענת בשלילה. בבדיקה הראשונה נקבע שאין לי גידול בתעלת השמע והשמיעה שלי טובה לדעתי יש לחפש היכן הבעיה. מה עושים מלבד מרפאת כאב. תודה רינה
מצילע להוסיף את BACLOSAL. כדאי לפנות למרפאת כאב ונוירוכירורג.
חיפוש מתקדם