טרגימינל נאורלגיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/06/2012 | 18:35 | מאת: דינה

רופא נוירולוג קבע שאני סובלת מטרגימינל נאורלגיה לפי הסימנים שנתתי קי קבלתי טגרטול שמאוד עזר בזמן הטיפול. כעבור כשנתיים טגרטול כבר לא עזר וקבלתי ליריקה שגם לא עזרה. כעת אני מקבלת גאבאפנטין 300 חמש פעמים ביום ועדיין יש לי כאבים בפה בלשון בשיניים קשה לי לצחצח אני חורקת שיניים ומנסה להמשיך. זה לא הפתרון בקשתי mri נוסף כדאי לקבוע מהיכן הכאב ואני נענת בשלילה. בבדיקה הראשונה נקבע שאין לי גידול בתעלת השמע והשמיעה שלי טובה לדעתי יש לחפש היכן הבעיה. מה עושים מלבד מרפאת כאב. תודה רינה

27/06/2012 | 07:32 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מצילע להוסיף את BACLOSAL. כדאי לפנות למרפאת כאב ונוירוכירורג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים