פוסטר משאף אשר לא נמצא בבתי המרחקת בימים אלו

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

18/05/2016 | 13:19 | מאת: שרה עופר

ד ר מימון הנכבד, אני מקבלת שני משאפים ( כפי שכבר כתבתי בעבר) formoterol ו- inhaler foster. את הפוסטר לא ניתן לקבל היום בבתי המרקחת של מכבי משום שהורקצר מועד רק עד סוף חודש מאי. האמן לי שפניתי לרופא שנתן לי את המשאף ורופאת המשפחה ולא קיבלתי מענה. אולי אתה יכול לעזור לי. בזמנו שאלת אותי מדוע אנ מקבלת את שני המשאפים במקביל, תשובת הרופא הייתה " כי ככה אני כרופא חושב שנכון לעשות". מחכה לתשובה, אולי ממך, תודה רבה, שרה

שלום שרה יש לסמוך על שיקולי הרופא המטפל שמכיר אותך כמובן טוב ממני אני מניח שבתקופה הקרובה המשאף יחזור למדפים גם של מכבי בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה