משאף ספיריבה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

20/05/2015 | 19:52 | מאת: מיכל יער

שלום, כבר כמה שנים אני משתמשת במשאף SPIRIVA זה משאף שמכניסים לתוכו קפסולות ונושמים את האבקה שבתוכם. כמעט בכל אריזה יש קפסולה אחת או שתיים ריקות מאבקה! בחודש הזה קיבלתי משאף שבו כבר ארבע קפסולות ריקות! ניסיתי להחזיר לסופר פארם. הם מושכים אותי ולא מספקים לי משאף חדש. אני מבקשת עזרה ממי שמשתמש במשאף הזה. שימו לב שתמיד יש קפסולה אחת או יותר בלי אבקה! גם בשבילי וגם בשביל חולים אחרים. אנחנו מאמינים שיש חומר בקפסולות וחלק מהם בלי כלום. זה משגע אותי. מה עושים????? כבר כתבתי מכתבים ועשיתי טלפונים. זה לא עוזר.

28/05/2015 | 06:58 | מאת: adel

הלו מיכל יש תלונות רבות, שולחת לך העתק מפורום כמוני אולי תפני גם לחברת טבע בברכה אדל. נורית112 12:27, 17/01/2014 אני לוקחת משאף ספיריבה כבר כמה שנים. בכל חפיסה יש לפחות שני כדורים ריקים! אני לא יודעת איך להוכיח את זה, אבל אני בטוחה שזה נכון, ויש לי חשש שזאת דרך להרוויח עלינו כסף. אני מחפשת דרך שמישהו יעזור לי לטפל בזה. שלחתי כבר תלונות והתשובה היילהמשך... לעמוד ההודעה אהבתי שתף דווח על תוכן פוגע היה הראשון לאהוב ieihya2 ieihya2 22:48, 22/01/2014 ברגע שמחוררים את הכדור בילתי אפשרי להוכיח צריך אולי להגיש תלונה במישרד הבריאות שיבדקו שם מה הולך עם הספריבה .אני גם משתמש בספריבה כ 6 שנים וניתקלתי בתופעה שמעתי גם מבעוד חולים שיש קפסולות ריקות . מישהו צריך לקחת את העיניינים לידיים . 2 אנשים אהבו את זה | אהבתי | הגב לתגובה נורית112 נורית112 5:04, 23/01/2014 תודה שכתבת! שלחתי תלונה לחברת טבע. אני מקווה שהם יעשו משהו. אם לא, אני אלך לעיתונות, לאינטרנט. היה הראשון לאהוב | אהבתי | הגב לתגובה שרה דזבסרוב שרה דזבסרוב 10:37, 26/01/2014 נורית שלום, ברצוני לבדוק לך את הנושא מול השירות הרוקחי, כשאת מציינת " יש לפחות 2 כדורים רקים" למה את מתכוונת? אין כדורים בכלל או שיש קפסולה שהיא ריקה בפנים? אודה לתשובתך היה הראשון לאהוב | אהבתי | הגב לתגובה נורית112 נורית112 10:58, 31/01/2014 היי שרה. יש כדורים ואין בהם אבקה. אני שמחה לספר שקיבלתי תשובה ויוזמה מחברת טבע. שלחתי להם את החפיסה האחרונה שקניתי וקיבלתי מהם חפיסה חלופית. עכשיו אני שומרת את כל הקפסולות שאני משתמשת בהם, ואם יהיה אחד ריק אני אוכל לשלוח להם הכל. מימי7 אהב/ה את זה | אהבתי | הגב לתגובה אלי15 אלי15 11:33, 21/08/2014 ווואי גם לי נתנו את התרופה הזו פסריבה מה לעשות היה הראשון לאהוב | אהבתי | הגב לתגובה אפרת_זיו אפרת_זיו 1:40, 25/08/2014 הי אלי, לגבי התרופה אתה יכול להתייעץ גם עם סימה הרוקחת של האתר בפורום רוקחות פה באתר. היה הראשון לאהוב | אהבתי | הגב לתגובה adel

שלום לכולם התלונות על המשאף מוכרות כבר שנים. איני נציג חברת התרופות - אבל הסיכוי שהדבר אמיתי - אפסי. מעבר לנזק הפוטנציאלי לבריאות הציבור - וברמה הצינית ביותר למעשה אין הגיון כלכלי בביצוע תרגיל כזה. העלות האמיתית של התרופה נמצא במרכיב הפיתוח והמחקר!! ובהמשך עלות ייצור התרופה כל כך נמוכה שהסיכון או החיסכון המושג בביצוע הונאה מול הנזק הפוטנציאלי של אובדן אמינות ותביעה הוא כזה ששום חברה לא תסתכן בתרגיל כזה. תהליכי בקרת ייצור של חברות התרופות הן כאלה שגם כאן לא מראה לי סביר שיש כדורים ריקים. בנוסף - חברות התרופות המתחרות מודעות לעניין והחלו לייצר קפסולות שיש בהן אבקה בעלת טעם.. כשפיתחו את הספיריבה לא היו מודעים שהחולים רוצים להרגיש שיש תרופה/אבקה בתוך הקפסולה.. מקווה שעזרתי דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה