אקו לב

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

02/10/2014 | 14:13 | מאת: לילי

בת 64 ברקע סוכרת ולחץ דם מאוזנת.לפני שנתים עשיתי אקו לב שיצא תקין 65%EF חדר ימני תקין מלבד לחץ ריאתי מוגבר 36 + ראפ.עשיתי ברור ריאתי ןCT ריאות שיצא תקין.היום האקו יצא תקין רק הלחץ הריאתי עלה ל41 + ראפ.השאלה מה עלי לעשות לאור זה

שלום רב יתר לחץ דם ריאתי הינה בעייה שכיחה ולרוב קשורה לאי ספיקת לב במקרה שלך בדיקת באשו היתה תקינה לכן מומלץ לפנות למומחה ריאות על מנת לבצע בירור בסיסי שיכלול בדיקות דם בדיקות הדמייה ואולי גם מעבדת שינה בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה