פענוח CT

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

14/09/2014 | 21:12 | מאת: מרינה

שלום רב, בצעתי בדיקת CT עקב כאבים בשריר כתף וצוואר מצד שמאל. היום קבלתי תשובה ורציתי לדעת מה משמעותה: גלישה קדמית 3C על 4C. איחוי של חוליה והפסטות של 4-5C.שינויים פיברואטלקטטים בפסגות הריאה דו"צ יותר מצד שמאל. המבנה הגרמי סדיר.אני בת 37, בריאה בד"כ, לא מעשנת. האם יש משהוא מסוכן בריאה? מה הם השינויים בריאה? תודה, מרינה

למרינה שלום יש לבדוק את ה - CT עצמו ולהתרשם מהשינויים. על פניו נשמע כמו שינויים חסרי משמעות ולא מדאיגים, עם זאת מומלץ לפבנות עם דיסק ה - CT למומחה ריאות על מנת שיתרשם בעצמו מהשינויים באונות העליונות בהצלחה דר נמורד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה