חסמת הריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

22/04/2014 | 12:39 | מאת: אתיע

אני חולה ב- COPD ומשתמשת ב- מחולל חמצן ובלילה עם מכשיר BIPAP. מה שקורה הוא שפשוט התלות במחולל וב BIPAP היא טואטלית ואיני יכולה להתנהל רגע אחד בלעדיהם איני יכולה ללכת, ולעשות שום פעולה המצריכה מאמץ מינימלי. כן רכשתי מחולל חמצן נייד, אך הוא לא אפקטי כמו המחולל שנמצא בבית. השאלה שלי היא: האם יש איזה תרופה חדשה או טיפול שאפשר להשית אותו עלי, לבד מכל המשאפים שניסיתי את כולם. והאם באיזה שלב אוכל להשתחרר מהתלות של החמצן או שאצטרך לחיות או למות עם זה.

שלום רב במציאות החדשה של פיזור הידע העולמי אין מצב שבו קיימת תרופה חדשה אמיתית שעובדת למחלה כה חשובה - והרופאים המקצועיים העוסקים בתחום אינם מכירים. אני סומך על רופא הריאות שלך שסיפק לך את ה BPAP שהוא יודע את העבודה מחלתך היא כזאת לשעתיים יש החמרות ולעיתים שיפור ולא ניתן לחזות בדיוק את המהלך תוכנית שיקום ריאות עשויה ההחלט לעזור. בהצלחה דר נמרוד מימון.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה