שפיכה בגוון חום עם לכלוך

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/10/2016 | 00:10 | מאת: אלמוני

בזמן האחרון השפיכות שלי יוצאות בצבע שקוף עם גוון חום ומה שיותר מטריד שנראה כאילו יש לכלוכים כאלה בזרע. דברים שאולי רלבנטיים: התדירות של השפיכה שלי ירדה בתקופה האחרונה. האשכים שלי כואבים אם אני לא שופך לאחר גירוי ממושך ("ביצים כחולות"). אני ממש בלחץ מזה וגם חברה שלי ואנחנו נמנעים מלקיים יחסי מים בגלל זה, אשמח לעזרתכם. גיל 22

יש לברר אם אין לך דלקת באברי הרביה או הכתמה דמית בעקבות הדלקת או כתוצאה מטראומה של האוננות,בכל מקרה כדאי להיבדק ע"י אורולוג

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע