בדיקת זרע מדאיגה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/08/2015 | 17:14 | מאת: אלעד

ביצעתי בדיקת זרע והגיעו תוצאות מדאיגות, לא כ"כ ברור לי מה ההשלכות . להלן התוצאות: Liquefaction normal Viscosity abnormal + pH 8.2 Percent of motile sperm (%) 33 Total motile sperm (mil) 20.63 Percent of motile sperm after 3 hours (%) 30 Morphology (%) Normal forms (%) 3 Abnormal forms (%) 97 Head defect (%) 85 Mid Piece Defect (%) 7 Tail defect (%) 5 Conclusion: Oligozoopermia Astenozoopermia Teratozoopermia + Azoospermia Aspermia

בדיקת הזרע לוקה בשלושת המדדים החשובים --ספירת הזרע,תנועתיות,ושיעור התאים התקינים,אם כי ניתן לבצע הזרעות במועד הביוץ,ולהפיק נתוני זרע משופרים ע"י השבחה כדי לשפר את הסיכוי להרות.בכל מקרה יש לפנות למומחה פריון לבירור

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע