וריקוצלה והרמת משקלים כבדים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/07/2015 | 00:16 | מאת: מישהו

היי, רציתי לדעת האם אימון עצים בחדר כושר הכולל הרמת משקלים שיכולים להגיע ל100 קילו ויותר יכולים להחמיר וריקוצלה קיימת?, האם יש תרגילים מסויימים שיכולים לגרום להחמרה במשקלים גבוהים? (דרגה 1 דו צדדית לצורך העניין). תודה רבה.

ללא ספק הרמת משקלים כבדים ובעקבותיהם ביצוע פעולת וולסלווה(עצירת אוויר ולחיצה)עלולים לגרום להתפחות והתרחבות ורידי האשך

06/07/2015 | 14:11 | מאת: מישהו

שעליי להפסיק להתאמן? או כל עוד ואין כאב באשך אפשר להמשיך להתאמן באותה עצימות של משקלים כבדים?. האם גם לאחר ניתוח לתיקון וריקוצלה הרמת משקלים יכולה לגרום לחזרה שלה?.

עליך לבצע מידי פעם ביקורות אצל הרופא ובמידה וישנה החמרה במצב הוריקוצל עליך לשקול את המשך פעילותך בהרמת משקולות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע