וריקוצלה דרגה 3- לא מצליחים להיכנס להריון...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/05/2015 | 12:56 | מאת: kolsad

שלום דוקטור, אני ואשתי (גיל 30) מנסים להיכנס להריון באופו טבעי כבר כמעט שנתיים ללא הצלחה. בבדיקה שעשיתי התברר שיש לי וריקוצל דרגה 3 משמאל (אשך ימין תקין). בדיקת הזרע הראתה: נפח: 4.5 סמק ריכוז: 19 מיליון תנועתיות: 53% מורפולוגיה: 2% האם בעיית מורפולוגיה מקשה על כניסה טבעית להריון? האם תזונה טובה, וכושר יכולים לשפר את איכות הזרע באופן טבעי? (האם יש המלצות מיוחדות) לאחרונה, התברר שלאשתי (שעוברת תקופה קשה בשל קרוב שחולה מאד) יש תת פעילות בבלוטת התריס וכנראה שגם הביוץ הושפע מזה - את זה אנחנו בודקים במקביל..

נתוני הזרע מלמדים שמצב הזרע טעון שיפור,לכן בנוכחות וריקוצל בדרגה 3 הייתי ממליץ לך לבצע ניתוח לקשירת הוריד הספרמטי כדי להגדיל את סיכוייך להיריון בהווה ובעתיד

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע