לאחר וריקוצלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/04/2015 | 23:20 | מאת: שלי

שלום! בעלי לפני שנתיים ערך ניתוח וריקוצלה ולאחר 3 חודשים נכנסנו להיריון בהיריון ספונטני, כיום אנו מנסים שוב ללא הצלחה, על כן בעלי ערך בדיקת זרע חוזרת שנתיים אחרי הניתוח. ממצאי הבדיקה הראו כי ישנו שיפור בכמות ספירת הזרע, 3 חודשים אחרי הניתוח זה היה 9 מיליון וכעת זה 18 מיליון שלמיטב הבנתי זה תקין, אך נאמר כי ישנה בעיה בתנועתיות ובעיקר בצורה של הזרע שיצרה בבדיקה 2%. שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הצורה והתנועה והאם ניתן להיכנס להיריון בכל זאת? תודה רבה!

בשלב זה הייתי ממליץ להתחיל בטיפול משולב להשראת ביוץ השבחות והזרעות תוך רחמיות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע