וריקוצלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/03/2015 | 11:25 | מאת: שלי

שלום רב, לפני שנתיים אני ובעלי ניסינו להיכנס להיריון, התגלה כי לבעלי יש וריקוצלה דרגה 3, הוא עבר ניתוח, במקביל ערכנו 4 הזרעות שכשלו, ולבסוף נכנסתי להיריון ספונטני ונולד לנו תינוק בריא ומתוק! מאז הלידה איננו שומרים וכעת מנסים בכל חודש להיכנס להיריון ולצערינו לא מצליחים, אינני מעוניינת לעבור טיפולים מהסיבה כי הם לא תרמו למצבי הנפשי, יש לי סיכוי רב לגירוי שחלתי ועלי להיות במעקב תכוף מאוד וכי אני מאוד חוששת מזה ובכלל הטיפולים לא הכניסו אותי להריון בכלל! שאלתי היא, האם ניתן לעבור ניתוח וריקוצלה פעם נוספת? האם תוסף תזונה sp vital יכול לשפר את המצב? טרם ערכנו בדיקת זרע נוספת....

בשלב ראשון כדי להעריך את המצב יש לבצע בדיקת זרע שעל פיו ישק דבר. בכל מקרה היעילות של תיקון וריקוצל חוזר אינה מוצלחת

19/04/2015 | 23:17 | מאת: שלי

שלום שוב, בעלי ערך בדיקת זרע חוזרת שנתיים אחרי הניתוח. ממצאי הבדיקה הראו כי ישנו שיפור בכמות ספירת הזרע, 3 חודשים אחרי הניתוח זה היה 9 מיליון וכעת זה 18 מיליון שלמיטב הבנתי זה תקין, אך נאמר כי ישנה בעיה בתנועתיות ובעיקר בצורה של הזרע שיצרה בבדיקה 2%. שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הצורה והתנועה והאם ניתן להיכנס להיריון בכל זאת? תודה רבה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע