זכויות - בדיקות פוריות הגבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/11/2014 | 01:25 | מאת: גבר

המידע ברשת מאוד מבלבל - מה הם הזכויות של גבר לטיפולי פוריות כאשר גבר רוצה לבדוק מצב פוריות כאשר גבר זוהה כסובל מזרע באיכות נמוכה התמונה המצטירת מקריאה ראשונה היא כזאת בדיקות איכות זרע - חוק בריאות ממלכתי ניתוחים וטיפולים לשימור פוריות הגבר - דרך ביטוחים משלימים ואחרי שנתיים שימור זרע - בצורה פרטית אז אפשר לעשות קצת סדר כי אני לא בטוח מבין מה מקבלים דרך חוק בריאות ממלכתי ? מה דרך ביטוחים משלימים ? ומה רק בצורה פרטית ?

חוק הבריאות הממלכת מזכה אותך בכל טיפולי הפוריות של הגבר במסגרת מרפאות הפריון ,והמרפאה לפוריות הגבר,אם קיימת סיבה רפואית לשימור פוריות והקפאת זרע גם זכות זו נשמרת לך במסגרת החוק-במילים אחרות אתה זכאי לכל טיפול פריון עבורך ועבור אשתך על מנת להביא את הילד הראשון והשני

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע