בעיה בפוריות/חשק מיני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/10/2014 | 18:11 | מאת: יוסי

שלום יש לי בעיה מזה זמן רב יש לי ירידה בחשק המיני לפעמים יש חשק לפעמים אין ואני בן 20 בלבד.מה יכולה להיות הבעיה?אני בריא באופן כללי. ירידה בטסטוסטרון או רמת פרולקטין גבוהה יכולה להיות לי בגיל זה?

21/10/2014 | 19:26 | מאת: יוסי

שכחתי לציין שאין לי בעיות בזיקפה בפין!דווקא הזקפה תקינה...

בגילך בדרך כלל הירידה בחשק המיני אינה נובעת מסיבה אורגנית או פיסיולוגית אלא נובעת מגישתך הרגשית לנושא,בכל מקרה פנה לרופא המטפל וביצוע מספר בדיקות הורמונליות וכלליות אינו מזיק כלל

23/10/2014 | 15:03 | מאת: יוסי

האם יכול להיות מצב שאיכות הזרע תקינה אבל יש לי הורמון נשי פרולקטין גבוה?(ובגלל זה החשק ירד)?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע