שאלת זרע אחרי השבחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/09/2014 | 15:20 | מאת: מיאו

היי ביום ההזרעה, הרופא אמור להגיד לי איפה הוא נמצא ואני אמורה להגיע עם הזרע לשם. כלומר או שהוא יהיה בסניף של הקופה, או באסותא, או בבית חולים במרכז. כמה זמן אני יכולה לטייל עם הזרע מרגע שאני יוצאת ממכון שפרה בבני ברק אחרי ההשבחה?? איך הכי טוב לנייד את הזרעונים החתיכים והמהממים? יש מיכל מיוחד? חימום? קירור? יש לכם המלצות? תודה

אחרי ההשבחה אין כל בעיה להתנייד אפילו שעה ויותר,הזרע ואיכותו נשמרים,אין צורך בכלי מיוחד מספיקה טמפרטורת החדר,העברה במבחנה עם הזרע המושבח מספקת

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע