בדיקות זרע שמעלות חשש

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/08/2014 | 08:57 | מאת: מיכל פ

שלום דוקטור, מצ"ב נתונים מבדיקת זרע של בעלי. אקדים ואומר שהרופא ששלח אותו לבדיקה לא אמר לו שיש להתנזר, לכן קיימנו יחסים בכל יום ב-3 ימים שקדמו לבדיקה, האם זה נתון קריטי לתוצאות? הבדיקה: complete liquefacation- complete viscosity- normal Ph 8.4 (בlower reference כתוב שצריך להיות גדול מ7.1) volume 0.90 ml (בlower reference כתוב 1.5) concentration- 8 million/ml (בlower reference כתוב 15) total count- 7.2 million (בlower reference כתוב 39) motility- 41% (בlower reference כתוב 40%) total motil count- 2.952 million grade of motility- abc vitality- 66% (בlower reference כתוב 58) normal morphology- 5% (בlower reference כתוב 4%) אודה לך על תגובתך, אני ממש במתח.

הבדיקה לוקה רק במדד הריכוזיות ,וכמו כן כמות נוזל הזרע-שני מדדים אלו בהחלט עלולים להשתנות בעקבות תכיפות היחסים ,וביצוע הבדיקה שלא בתנאים אופטימלים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע