תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

31/07/2014 | 08:28 | מאת: רינת

שלום אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 10 חודשים ללא הצלחה והרופא הפנתה אותי לבדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור שיצאה תקינה ואת בעלי לבדיקת זרע במכון שפרה התבקשנו לא להוציא זרע 3 ימים לפני מועד מסירת הבדיקה והתנזרנו רק יום אחד. בבדיקה יצא שריכוז הזרע נמוך מהנורמה, והערך הנורמלי של תנועתיות אמור להיות 40% ויצא לבעלי 23% , ותאים תקינים 2% שהערך התקין שהיה רשום על גבי הדף היה 4% האם יש קשר לכך שלא התנזרנו משפיכת זרע 3 ימים לפני הבדיקה או שאין קשר לתוצאה? האם לא יהיה לנו סיכוי להביא ילד לעולם ? האם יש צורך בבדיקה חוזרת למשל בעוד כחודש? ומה השלב הבא במצב כזה? אשמח לדעת תשובות נורא מתוסכלת..

הבדיקה גבולית,רצוי לבצע בדיקת זרע נוספת,התוצאה לא קשורה בהתנזרות של השלושה ימים,בכל מקרה אם תתקבל תוצאה דומה ישלפנות למומחה פריון,ומה שחשוב לומר לך שסיכוייך טובים למדי להרות גם עם ממצאי הזרע שציינת

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע