פענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/04/2014 | 18:53 | מאת: לונה

אשמח לקבל עזרה בפענוח הבדיקה - האם תקינה? viscosity = normail volume = 2.4 ph = 8 count = 37 tot. count = 88.8 motility = 60% grade = 2 morphology normal = 0% borderline = 4% amorphous = 92% tail = 1% midpiece = 3% fructose = normal

הבדיקה היא גבולית במיוחד אם לוקחים בחשבון שמדובר ב-4% תאי זרע בעלי מורפולוגיה כמעט תקינה

25/04/2014 | 10:15 | מאת: לונה

תודה על התגובה המהירה. מה הדרכים לטפל בבעיה?

בראש ובראשונה צריך לקבל פרטים אנמנסטים על ההיסטוריה הרפואית של בעלך,ועל אירועים והשפעות העלולות להזיק לאיכות הזרע ,ללא קשר יש להפנותו לבדיקת אולטרסאונד של האשך,ובדיקת פרופיל הורמונלי,ובמידה והאו מעשן כל דבר יש להפסיק זאתת

29/04/2014 | 22:15 | מאת: לונה

חזרנו אל רופא הנשים שלי עם התוצאות של הבדיקת זרע ובדיקות נוספות שלי. הרופא ישר המליץ על טיפול באיקקלומין, אסטרופם, אוביטרל, השבחה והזרעה תוך ריחמית בלי לבצע בדיקת זרע נוספת או כל בדיקה אחרת. האם זה תקין? מומלץ לבצע עוד בדיקות לפני שאנחנו מתחילים בתהליך או חוות דעת נוספת?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע