בטא 11 והריון תקין?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/09/2016 | 16:54 | מאת: לינוי

שלום ד"ר אני עשיתי הזרעה בדיוק לפני שבועיים , גם אז היה מועד הביוץ בדקתי 12 יום אחרי ההזרעה הבטא היתה 7 , 14 יום אחרי בטא 11 האם זה נמוך כדי לאשר הריון ? אני לוקחת אוטרוגסטון לתמיכה . במידה ומדובר בהריון כימי האם הנרות שני מחדירה לא נותנים לי שתהיה לי הפלה טבעיית ? הרי אם מדובר בכימי אני מעדיפה שזה ישתחרר לי מהגוף כמה שיותר מהר כדי שאוכל לנסות הזרעה נוספת .עד מתי ממשיכים עם התמיכה ?ואיך דואגים שזה לא הריון מחוץ לרחם שיסכן אותי ? ומה הסיכוי שזה באמת הריון תקין עם בטא כזאת קטנה ? תודה

24/09/2016 | 21:18 | מאת: פרופ' שחר קול

סביר כי מדובר בהריון כימי, אך כמובן שיש לשלול הריון חוץ רחמי. הסיכוי להריון תקין אינו טוב. יש מקום למעקב בטא נוסף והחלטה בהמשך לגבי התמיכה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית