בעיה בקבלת מחזור כדי להתחיל טיפול IVF

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/08/2016 | 15:02 | מאת: א

שלום, לפני חודשיים וחצי היה נסיון להחזיר לי עוברים מוקפאים - בקשו ממני לקחת כדורי אסטרופם קרוב ל- 3 שבועות. מאז לא קבלתי מחזור. כדי להתחיל מחוזר טיפול חדש של IVF נתנו לי כדורי פרוברה כדי לקבל מחזור. אמורה להתחיל פרוטוקול מחזור ארוך מיום 21 למחזור. אני 9 ימים אחרי הפסקת פרוברה (השתמשתי 7 ימים פעמיים ביום) אבל מחזור ממשי אין, יש כתמים מאוד מאוד קטנים בניגוב. עשיתי היום בדיקת דם ואולטראסונד - רירית 11 מ"מ לא סדירה אסטרדיול: 3332 פרוגסטרון 4.3 1.האם הכתמים הקטנים האלה נחשבים מחזור? 2. אני בלחץ להתחיל טיפול חדש של IVF. אם זה לא מחזור - מתי בערך אמור להגיע המחזור- כבר חודשיים וחצי אני בלי מחזור. 3. האם המחזור שיגיע אחרי המחזור הזה יגיע בזמן? 4. יש מה לעשות? תודה רבה

07/08/2016 | 16:08 | מאת: א

האם יש מקום להשתמש שוב בפרוברה כדי להביא למחזור ממשי? או שזה יכול לפגוע במחזור הבא של IVF שעתיד להתחיל מיום 21 למחזור- פרוטוקול ארוך? אם אפשר לקחת שוב פרוברה- כמה זמן לקחת וכמה פעמים ביום? תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית