גיל 48. יצאתי מבולבלת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/05/2016 | 23:43 | מאת: x

שלום. אחרי פגישה עם גניקולוגית, הבנתי ממנה שלא מומלץ, להיכנס להיריון בגיל כזה, בגלל שזה נכנס אוטומט להיריון בסיכון גבוה, כלי דם לא עובדים כבר טוב, סיכונים, סכרת, הכבדה על לב, כליות ומערכות. אך לא הבנתי מדוע העלו את הגיל עד 53 (אפילו כאינטרס כלכלי, האם יסכנו נשים לשם כך?). אולי ראתה את משקלי הבינוני..... (מאידך, קראתי שגם רזה כמו מירי נבו לא המליצו בגלל סיכונים). היכן עובר הקו הדק? ואיך לפעול? 1) היכן ניגשים לייעוץ טרום הריוני אם יש כזה דבר. 2) האם כל מקרה לגופו ע'ס בדיקות? או באמת לא מומלץ לשאת היריון הא ותו לא, יש כאלו מעל גיל 50. אודה להארתך החשובה. וחשוב. האם מסרטן? או אין קשר. מלבד חוסר שעות שינה אח'כ...... בתודה

31/05/2016 | 19:57 | מאת: פרופ' שחר קול

מומלץ ייעוץ טרום הריוני אצל רופא נשים המומחה בתחום הריון בסיכון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית