התייעצות לגבי פרופיל הורמוני - יו"מ 5

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/05/2016 | 15:36 | מאת: דנית

שלום רב, בת 29 מנסה להרות כשמונה חודשים ללא הצלחה. ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור, והתוצאות שקיבלתי מעט מטרידות אותי. . חוששת שמדובר בתוצאות לא תקינות המעידות על רזרבה שחלתית נמוכה. estradiol 244 lh 7.5 fsh 9.6 progesterone קטן מ 2 testosterone 1.9 DHEA 3.04 מאוד מודאגת מהאסטרדיול הגבוה ומה fsh. האם לפי התוצאות האלו אוכל להיכנס להריון באופן טבעי ? הזרע של בעלי תקין. יש לציין שהמחזורים שלי סדירים ( כל 35 יום בערך ), ואני מזהה ביוץ כל חודש. תודה מראש

16/05/2016 | 18:57 | מאת: פרופ' שחר קול

עתודה שחלתית נמדדת על ידי AMH. אם יש ביוץ סדיר, והזרע תקין, יש סיכוי להריון.

16/05/2016 | 19:13 | מאת: דנית

לפי התוצאות של הפרופיל ההורמונלי, האם זה נחשב תקין?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית