דחוף באמצע טיפול IVF ופרוגסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/05/2016 | 11:06 | מאת: א

שלום אני באמצע טיפול IVF. יום 8 למחזור, אחרי הזרקה של 5 ימים הורמונים. רמת הפרוגסטרון בדם היום 4.7 קצת גבוה- נראה לי עקב שימוש רצוף ב- DHEA. יום שלישי למחזור היה 2.5. 1.יש משהו שאפשר לעשות להוריד את רמת הפרוגסטרון בדם חוץ מהפסקת DHEA? יש משהו שכדאי לבקש מהרופא לתת לי להוריד פרוגסטרון? 2. האם דקסמטזון מוריד פרוגסטרון? תודה רבה

11/05/2016 | 15:17 | מאת: פרופ' שחר קול

1. DHEA מעלה P באופן מלאכותי. להתעלם. 2. אין צורך בטיפול להוריד P בנשים שנוטלות DHEA.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית