שלום לכולם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/04/2016 | 11:58 | מאת: רוצה להיות אמא

שלום לכולם אני בת 23 כשנתיים מנסים להיכנס להריון הרופא שלח את בעלי לבדיקת זרע וקיבלנו תבשורות נראו תאי זרע בודדים בתנועה קיבלנו בפנייה למומחה פוריות ב1.6 עכשיו אני קראתי על התהליך ועל הכל עכשיו שאלה שלי כזאות כמה זמן התהליך הזה לוקח עד שהכל באמת מתחיל עד שמתחילים הטיפולים ?

26/04/2016 | 12:47 | מאת: פרופ' שחר קול

שבועות ספורים

26/04/2016 | 18:01 | מאת: רוצה להיות אמא

תודה רבה על התשובה ויש לי עוד שאלה אחרי שאני מגיעה למומחה פריון מה הבדיקות שצריך לעשות לפני שמתחילים תתהליך של הפריה חוץ גופית ?זאות אומר לאיזה בדיקות הוא שולח לעשות

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית