תרומת ביצית וממוצע נסיונות הצלחה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/04/2016 | 01:23 | מאת: ס.

אשמח לדעתך המלומדת!!! 1) האם בתרומת ביצית (זרע תורם) יתכנו 6-7 נסיונות כושלים, עד שמרימים ידיים? 2) האם אם יחידנית יכולה להעזר בפונדקאית בארץ, לפי חוק? עולה החשש שגם היא יכולה להיכשל (אולי במכוון) כדי לגייס את הכסף מחדש??! 3) האם עובי רירית הוא הגורם הבלעדי והחיוני ביותר לאי הצלחה? אולי סכרת סמויה? מישקל? מדוע לא מצליחים? 4) נראה שאין חשיבות אם זה זרע תורם או של בעל. אכן? 5) האם בתרומת ביצית ניתן לבקש שישתילו עוברית? או 2 עובריות?

26/04/2016 | 12:43 | מאת: פרופ' שחר קול

1) האם בתרומת ביצית (זרע תורם) יתכנו 6-7 נסיונות כושלים, עד שמרימים ידיים? כן 2) האם אם יחידנית יכולה להעזר בפונדקאית בארץ, לפי חוק? לא עולה החשש שגם היא יכולה להיכשל (אולי במכוון) כדי לגייס את הכסף מחדש??! 3) האם עובי רירית הוא הגורם הבלעדי והחיוני ביותר לאי הצלחה? אולי סכרת סמויה? מישקל? מדוע לא מצליחים? יש לבדוק כל מקרה לגופו. 4) נראה שאין חשיבות אם זה זרע תורם או של בעל. אכן? אם הזרע תקין - חסר חשיבות 5) האם בתרומת ביצית ניתן לבקש שישתילו עוברית? או 2 עובריות? כן, לא מבצעים בחירת מין.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית