מעקב דם ו-US לצורך הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/04/2016 | 14:02 | מאת: א

לום בת 43, היום עשיתי בדיקת דם ו- US לצורך הזרעה. יום 11 למחזור. המחזור הגיע אחרי 42 יום (פעם ראשונה בחיי - תמיד היה סדיר כל 26 יום). בבדיקת דם אסטרדיול: 367 ו- פרוגסטרון 6.7 באולטראסונד לא ראו זקיקים- פעם ראשונה שאני נתקלת בדבר כזה. 1. האם יכול להיות שאין יותר זקיקים? 2. יכול להיות שיופיע זקיק יותר מאוחר ויהיה ביוץ יותר מאוחר למשל עוד 10 ימים? 3. מה דעתך אני מודאגת. אני אמורה להתחיל IVF חדש עם המחזור הבא. תודה

13/04/2016 | 07:53 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא סביר 2. לא סביר כי כנראה היה כבר ביוץ לפי עלית P 3. מומלץ להמשיך ב - IVF

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית