בטא אחרי מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/04/2016 | 17:28 | מאת: קירי

שלום יום 10 אחרי החזרת מוקפאים בני שלושה ימים בטא 13. לפי הבנתי זוהי בטא נמוכה והריון כמעט בלתי אפשרי יחד עם זאת עולות לי שאלות ואשמח לתשובה יום 8 אחרי ההחזרה ביצעתי 2 בדיקת הריון שונות ביתיות ושתיהן היו חיובית עם פס חלש אך ניכר לעין . יחד עם זאת גם היום יום 11 להחזרת מוקפאים ביצעתי בדיקה ביתית ואכן היו 2 פסים בהתחשב לבטא 13 אתמול והריון לא תקין הבטא אמורה לרדת ובדיקת הריון לא רגישה מספיק לזהות הריון כזה מדוע עדיין הופיע לי פס ברור נוסף בבדיקה הביתית? יתכן שביום 8 הבעא הייתה גבוהה יותר ולכן הבדיקות זיהו הריון ? תודה מראש

11/04/2016 | 18:39 | מאת: פרופ' שחר קול

תלוי בתמיכה הלוטאלית שקיבלת. יש להמשיך בטיפול ולעקוב אחר הבטא.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית