אובדת עצות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/03/2016 | 23:13 | מאת: מירה

בת 41. הריון תקין ובעקבותיו לידה לפני שנתיים. עשיתי הזרעה 2 מתורם לפני חודשיים. בטא 4. אחות הפריון אמרה שככל הנראה היתה הפריה וזה לא התפתח מעבר. משהו ישתבש בדרך..... האומנם ? יכול להיות שהזרעות כבר לא יעזרו לי בגלל הגיל ? אני פשוט צריכה שיגידו לי את זה. תודה

17/03/2016 | 07:50 | מאת: פרופ' שחר קול

לא בהכרח. נשים רבות בגיל 41 עשויות להשיג הריון תקין. יש לזכור כי בגיל זה קיימים הבדלים ניכרים ביכולת הפריון בין נשים. לכן מומלץ להעריך ספציפית הסיכוי לפי הפרופיל האישי של כל מטופלת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית