אחרי החזרת עוברים - דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/02/2016 | 13:48 | מאת: שולה

שלום הייתי היום בהחזרת עוברים. השאיבה היתה ביום חמישי. בזמן החזרת העוברים שמתי לב - כשהרופא הכניס את החומר - 4 עוברים - שמתי לב אחרי שהכניס את החומר, הוציא את הצינור בשליפה מהירה והרגשתי שחלק מהחומר יצא החוצה. אחר כך כשקמתי ראיתי שחלק מהחומר על המיטה. יכול להיות שחלק מהעוברים יצאו החוצה? מרגישה רעה. אוכלת את עצמי שלא אמרתי כלום לרופא. לקום בבוקר לעשות בדיקות, להזריק הורמונים ולהכניס כל הרעל הזה לגוף, לא לישון בלילה לחשוב אם יצליח הפעם או לא, וברגע האמת על מהירות של רופא החומר יצא החוצה - זה מאוד מבאס. מה אתה חושב? תודה רבה

08/02/2016 | 17:49 | מאת: פרופ' שחר קול

לא סביר שהעוברים יצאו. בוודאי לא סביר שראית עוברים שכן הם בגודל מיקרוסקופי, המחייב שימוש במיקרוסקופ כדי לראות אותם. יתכן שאריות שטיפה של צוואר הרחם לפני החזרת עוברים. בהצלחה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית