איך להיכנס להריון ללא חדירה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/01/2016 | 20:52 | מאת: מיכאל

שלום, אני ואשתי מנסים להיכנס להריון על ידי גמירה שלי על פתח הנרתיק (יש לנו כרגע קושי בקיום יחסים מלאים). כיצד להגדיל את הסיכוי להצלחה של שיטה זו? האם יש מיכשור למעין הזרעה ביתית? האם בכלל מומלץ לנסות כך או שחבל על הזמן וצריך לפנות להזרעה רפואית (היינו מעדיפים לנסות בעצמנו אם אפשר)? בנוסף - האם ישנה איזושהי סכנה להריון או לילוד אם נכנסים להריון באופן זה? תודה!

24/01/2016 | 07:22 | מאת: פרופ' שחר קול

רצוי לקבל ייעוץ מקצועי כדי לאפשר קיום יחסים. אפשר לתת הזרע בכלי, לשאוב עם מזרק דק ולהזריק הכל לתוך הנרתיק. זה עשוי לשפר הסיכוי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית